Scroll Top

Pozvánka na Unijní Kongres mládeže 2023

logo_kongres_cerna-zluta

Milí mládežníci z Čech, Moravy, Slezska a Slovenska,

rádi bychom vás všechny pozvali na Unijní Kongres mládeže, který se v naší Česko-Slovenské unii koná jednou za 4-5 let. Tentokrát proběhne v krásném prostředí Moravského Toskánska na DCM Hotelu a Selském Dvoře ve Strážovicích (IG dcm_hotel).

Unijní Kongres znamená, že se zde můžete seznámit a prožít týden s mládežníky z celé unie. Jako vždy se můžete těšit na inspirativní slovo. Tentokrát bude naším hlavním řečníkem brněnský kazatel, pracovník s mládeží a pathfindery, Kamil Majer. Čeká nás skvělý čas ve skupinkách, můžeme chválit Boha celý týden s kongresovou kapelou, poznávat se při různých volnočasových aktivitách, osobně se posunout při výběru pestré palety workshopů a hlavně se v krásném prostředí setkat s naším úžasným Bohem.

Kongres nese název „KNOWHOW  Bůh ví…“, protože mnohokrát máme pocit, že víme, co dělat, nebo proč je to dobré, ale tápeme v tom „JAK?“. Jak se poznat, jak poznat svoji identitu, jak poznat Boha, jak si vybrat, jak si udržet vybrané. Přeškrtnutým „KNOWHOW“ chceme ukázat, že my patent na rozum nemáme, ale naopak chceme jít za naším Stvořitelem, protože „Bůh ví…“ 😊

Termín Kongresu je od neděle 23. do neděle 30. července 2023. Cena je jako každý rok z velké části dotovaná naší církví. Proto za celý týden ubytování, stravu, materiály a program zaplatíte 3.700 Kč / 155 eur (povlečená matrace) a 3.950 Kč / 165 eur (povlečená postel). Registrace a rezervace pokojů bude spuštěna ve čtvrtek 20. dubna od 13:00 na webových stránkách: mssmladez.cz, ceskamladez.cz, casd.sk/Kongres2023.

 

Kdybyste měli jakýkoli dotaz, neváhejte se obrátit na

Dana Kašlíka: +420 777 571 012

Martina Pavlíka: +420 608 756 094

Marka Majtána: +421 948 322 663

nebo napsat na mss@casd.cz.

 

Moc se těšíme na společné zážitky s vámi a s Bohem. Věřím, že to bude nezapomenutelný zážitek v životě každého z nás!

Ať vás Bůh provází a vede vás.

Za Kongres tým srdečně zdraví

Dan Kašlík

Unijní vedoucí mládeže CASD

Leave a comment