Scroll Top

EPIC 2023 – PŘESUNUTO NA 2024

EPIC banner

Milí účastníci Campu EPIC,

jsme moc vděční za Vás i za práci odvedenou během příprav na druhý ročník této akce. Program, který pro Vás připravujeme, je skvělý a moc se na něj těšíme. Během předchozích měsíců jsme pak komunikovali s řadou mladých lidí, zvali je na letošní EPIC a zjistili jsme, že mnoho z nich by se projektu rovněž rádo účastnilo — dokonce vědí, koho by s sebou vzali.
V rámci času a osobních investic však mohli upřednostnit pouze jednu celotýdenní akci, kterou je ve většině unijní kongres mládeže nazvaný KNOWHOW Bůh ví, konaný v posledním červencovém týdnu. Vzhledem k množství mládežníků, kteří by se EPICu rádi účastnili, ale nemohou, jsme se rozhodli letošní Camp EPIC přesunout na léto 2024. Moravskoslezské sdružení CASD totiž v příštím roce kongres mládeže připravovat neplánuje, a my tak budeme moci prožít Camp EPIC v mnohem větším počtu a ve skvělé partě s Vámi všemi. Chceme, aby to byl opět příběh, o kterém stojí za to vyprávět. Je zjevné, že pro mládežníky není možné stihnout všechny akce, a tak se do budoucna budeme klonit k modelu, v němž se Camp EPIC a kongres mládeže budou střídat.

Co to pro Vás znamená?
1. Velmi si vážíme Vaší podpory a moc se těšíme, že se s Vámi potkáme příští rok. Až se bude plánovat Camp EPIC 2024, pošleme Vám přednostní pozvánku, protože Vás vnímáme jako VIP účastníky.
2. Peníze, které jste již zaslali na účet EPICu Vám budou v plné výši vráceny na účet, z nějž jste akci zaplatili.
3. Chceme Vás vyzvat, abyste — pokud máte možnost — využili příležitosti a jeli na unijní kongres mládeže, třeba právě s kamarádem, s nimž jste byli přihlášeni na EPIC a užili si to společně tam. V současné chvíli je obsazení kongresu KNOWHOW Bůh ví téměř zaplněno, proto neváhejte a zaregistrujte se. Do poznámky „proč jedu na kongres“ napište „účastník EPIC“. Podařilo se nám totiž s organizátory vyjednat, že pokud se uvolní lepší místa, budete první, komu je nabídnou. Pozor, 25. května se registrace uzavírá. Odkaz na registraci najdete na mssmladez.cz. Pokud byste potřebovali jakékoli další informace kontaktujte vedoucího kongresu Dana Kašlíka (dkaslik@casd.cz, 777 571 012, popř. 775 789 037).

Tímto se Vám omlouváme za případné komplikace, které jsme Vám způsobili. Mějte se moc krásně a věříme, že v rámci léta využijete všechny skvělé příležitosti.

Organizační tým Campu EPIC

Leave a comment