Scroll Top

Pozvánka na online akci Anděl

Anděl 2022

Milí mládežníci,

zdraví Vás tým akce Anděl, která se po roční odmlce opět koná na začátek modlitebního týdne mládeže, tedy tuto sobotu 19. 3. 2022, ON-LINE. Více na https://www.facebook.com/akceandel/

Budeme Vám vděčni, když informaci o konání nasdílíte mezi mládežníky. Víme, že pro některé z nich je zklamáním, že se akce nemohou zúčastnit prezenčně. Žel v době příprav bylo potřeba udělat rozhodnutí s dostatečným předstihem a situace byla a stále je nepředvídatelná.

Věříme, že najdete cestu, jak se potkat s dalšími mládežníky a na akci se připojit, moc se na Vás těšíme.

 

Letos na téma “Jak se Vám líbím?” Možná Tě to překvapí, ale tahle otázka ovlivňuje to, jak vypadáš, jak se chováš i kým se v životě stáváš. Jsi to ale opravdu Ty?

Vykašli se na snahu se přizpůsobit a zalíbit. Přijď se na Anděla zamyslet nad tím, jak Tě vidí Bůh – a jak to udělat, abys byl opravdový.

 

O atraktivní program určitě nepřijdeme!

Čekají nás:

v 9:30https://youtu.be/3tVTDqVthVk

– chvály pod vedením Nikol Turoňové

– originální dopolední aktivita, která bude INTERAKTIVNÍ! Tak připravte telefony, ať od vás můžeme dostávat reakce přes platformu: https://ahaslides.com/AKCEANDEL

– v PŘÍLOZE najdete připravené podklady, kterým se společně budeme věnovat. Najdete tam variantu jak k tisku, tak k vyplňování přímo v telefonu nebo jiném zařízení.

 

v 11:05https://youtu.be/Q-4v6lf4ZK4

– další pohled na letošní téma v kázání s vedoucím mládeže Maťo Pavlíkem

– chvály, představení modlitebního týdne mládeže

 

ve 14:00https://youtu.be/9RL_mm6B9PU

– po obědové pauze se na podium vrátíme s Anežkou Vondráškovou v roli moderátorky a hostem Janette Oubrechtovou

– představíme další akce, které se pro mládežníky chystají

 

Sbírka pro ADRU: již tradičně přispívají návštěvníci akce Anděl na projekty humanitární organizace ADRA. Letos jsme nemohli vybrat nic aktuálnějšího než projekt SOS ADRA: Pomoc Ukrajině, pod kterou je vytvořena výzva speciálně pro účastníky akce Anděl, již teď ji můžete najít na odkazu: https://www.darujme.cz/2406301

 

Moc se na Vás těšíme v on-line prostoru, ať už budete sami doma, s mládeží ve sboru, nebo někde v přírodě, pojďme společně zažít skvělou sobotu.

Tým akce Anděl 22

Dopolední-aktivita_formulář (1)

Leave a comment