Scroll Top

Pozvánka na Mission Camp 2022

Mission camp - Od strachu k lásce

Mission Camp – podrobnější info!
Program
Mission camp „Od strachu k lásce“ začíná v pátek 15. 4. večer. Registrace bude možná od 14:00. MC víkend končí v pondělí 18. 4. snídaní. V průběhu programu můžete slyšet nejen inspirativní slovo pozvaných řečníků, ale také se můžete těšit na zajímavé lektivity (obdoba workshopu), duchovně se sblížit s dalšími mládežníky v čase skupinek nebo čajovny a v rámci dvou odpoledních programů si zkusit kreativní a zajímavé druhy misie v oblasti Kyjova. Po MC víkendu budeme moci zažít službu v praxi, stejně jako minulý rok. MC pak zakončíme online programem v sobotu 7. 5., kdy se budeme navzájem sdílet o tom, co jsme na MC prožili.

Místo a cena
Díky Boží milosti to vypadá, že budeme moci MC víkend (15.-18. 4.) strávit všichni společně na jednom místě. Ubytováni budeme v krásných prostorách hotelu Selský dvůr ve Strážovicích, které pro MC poskytne bratr Dalibor Cichý. Máme k dispozici 79 postelí s povlečením na hotelu a 5 ve srubu za cenu 1250 Kč / 50 eur. S vlastním spacákem je možné ubytování pro dalších 42 osob (22 v hotelu a 20 ve srubu) za cenu 1000 Kč / 40 eur. Cena zahrnuje ubytování na 3 noci, stravu od páteční večeře do pondělní snídaně a různé materiály a aktivity. Stravovat se budeme v hotelu. Stále je i možnost zúčastnit se online přes ZOOM. Pro online účastníky bude cena za účast symbolických 100 Kč / 4 eura.

Přihlašování
Přihlásit se budete moci od neděle 6. 3. 16:00 ZDE. Připravený formulář vás provede přihlášením. Možnost přihlášení platí do 31. 3. 2022. Rezervace ubytování bude možná od neděle 20. 3. 16:00. Odkaz ti pošleme dopředu emailem. Kapacita ve Strážovicích je omezená, proto s rezervací ubytování neváhej. Číslo účtu s žádostí o zaplacení zálohy obdržíte do několika dnů od rezervace na Váš mail.

Akce je určená mládežníkům 15-35 let. Po osobní konzultaci je možné přijmout i 14 leté mládežníky.

Leave a comment