Scroll Top

Přihlašování na SGM II.

SGM_CZ ořez

Milí přátelé,

rádi bychom vás pozvali k tréninkovému projektu, ve kterém můžete spolu s námi prožít nádhernou dynamiku vlastního duchovního růstu v prostředí hlubokých vztahů a zároveň se naučit vytvářet prostředí, ve kterém je možné přirozeně předávat lidem evangelium. Jedná se o půlroční školení malých skupinek SGM (Small Group Ministry).

O čem trénink bude:

SGM II. je půlroční program složený ze tří částí, které na sebe vzájemně navazují:

  • Prvních 7 setkání o tom, jak vést duchovní skupinku s věřícími lidmi
  • Druhých 7 setkání, jak duchovně vést hledající nevěřící přátele
  • Třetích 7 setkání, jak představit Krista sekulárním lidem dnešní společnosti

Trénink je koncipován tak, abychom z něj mohli vytěžit maximum, takže vás bude prakticky provázet během období, kdy budete mít možnost paralelně vedle toho organizovat vlastní skupinku a vše si vyzkoušet v praxi. Důraz tedy není kladen především na informace, ale spíše na to, abychom získali skutečné vědomí Božího povolání pro praktickou službu a byli ochotní učit se za pochodu (Learnig by doing), podobně jako Ježíšovi učedníci. Samotné tréninky SGM pak budou probíhat v periodě každotýdenních večerních setkání.

Kdo bude trénovat:

Tréninky nás bude provázet jeden z nejfundovanějších lektorů duchovních skupinek v Evropě László Szabó (profesor Misiologie na Adventistické Univerzitě ve Friedensau, Německo), Ferko Kolesár (předseda SZ), Daniel Kašlík (vedoucí mládeže ČSU), Tomáš Dymáček (absolvent Misiologie ve Friedensau), David Kogut (absolvent a kouč SGM I) a Marek Majtán (vedoucí mládeže SZ). Spolu s nimi vás povedou absolventi SGM I., tentokrát v roli koučů, pro které to bude pokračování jejich tréninku.

Na jak dlouho?

Trénink bude odstartován 1. února a poběží až do září, s výjimkou velkých prázdnin. Standartní setkání bude vždy jeden večer v týdnu na dvě hodiny. Vedle toho budou pak paralelně probíhat krátká setkání sloužící pro přípravu
a vyhodnocení. Ta se ovšem budou týkat pouze některých z vás. V tomto případě tedy počítejte se 3 hodinami týdně. Na konci června bude dvouměsíční prázdninová pauza a v září dokončíme celý tréning SGM II. třemi posledními online setkáními. Stanete se vyškolenými a věříme, že i motivovanými trenéry ve službě malých skupinek!

Pro koho je trénink určen a jak se přihlásit:

Účastníci mohou být z celé Česko-Slovenské Unie, mladí i starší, zkušení i nezkušení. Na věku nezáleží. To podstatné je, že jste pro tuto službu motivovaní a máte chuť se v ní zdokonalit, protože v ní vidíte Ježíšovy stopy.

Přihlášení:

Od 10. prosince na https://forms.gle/E8YJQgLZkNVUAhN19

 

Pokud máte jakýkoli dotaz, neváhejte se obrátit na kohokoli ze zmíněných lektorů.

 

Moc se těšíme na velice krásný a požehnaný půlrok cesty s vámi 🙂

Bůh Vám žehnej!

 

Za SGM II. tým

Dan Kašlík, David Kogut, Tom Dymáček, Ferko Kolesár, Marek Majtán a László Szabó

dopis SGM

Leave a comment