Scroll Top

Pozvánka na MeetUp 2021

MeetUp png 1

Milí mládežníci ve věku 23-35 let,

po dlouhé přestávce způsobené koronavirovou pandemií se pomalu život začíná vracet do normálu. Jsme rádi, že situace u nás nenutí úřady k přísným opatřením ohledně osobního setkávání a proto pro Vás připravujeme další ročník jedinečné akce – setkání mládeže ve věku 23-35 let pod názvem #MeetUp, kde se setkáme s mládežníky z celé Československé Unie a budeme probírat Vaše aktuální témata, prohlubovat přátelství a vztahy, přemýšlet o Bohu jinak, než je obvyklé na tradičních mládežnických akcích.

Přejeme si, abyste prožili požehnaný víkend a abyste odjížděli s pocitem, že tato akce byla pro Vás na míru. Naším cílem a přáním je vytvořit prostor pro setkání s mládežníky, kde budeme mít společně příležitost sdílet se o tom, co prožíváme, odpočinuli si, načerpali sílu a zrelaxovali ve zbrusu novém resortu ve Strážovicích poblíž Kyjova.

Tentokrát chceme společně přemýšlet, jak v nedokonalém světě žít dokonalý život s Bohem. Jako hosté přijali pozvání Zdeněk Kogut, Evka Dubovská, Jakub Chýlek, Dan Kašlík, Martin Přibyl, Ester Poláková a další. Můžete se těšit na pestrý program doplněný společnými chválami.

To vše Vás čeká na #MeetUp, 22.-24. 10. 2021 ve Strážovicích. Akce začíná v pátek 22. 10. v 18:00 registrací, v 19:00 společnou večeří a ve 20:00 oficiálním začátkem. Víkend končí nedělním obědem ve 12:00. Sledujte FB “Akce #MeetUp”. Cena je dotovaná, proto za víkend zaplatíte pouze 450,- (zahrnuje ubytování, stravu, materiály…).

Přihlašování bude spuštěno 12. 9. 2021 ve 12h na těchto stránkách.

Kdybyste měli jakýkoliv dotaz, neváhejte se na nás obrátit :-).

Těší se na Vás #MeetUp tým!

 

Za #MeetUp tým

Grzegorz Sztefek (733 516 551, g.sztefek@gmail.com)

a Dan Kašlík (777 571 012, dkaslik@centrum.cz)

Leave a comment