Scroll Top

Předběžný průzkum o letních mládežnických akcích 2021

Milí mladí lidé,

asi mi dáte za pravdu, že plánovat v dnešní době cokoli jiného než online setkání je velice těžce předpovídatelné. Přesto bychom se chtěli posunout dále a byli bychom moc vděční, kdybychom mohli spolupracovat a z vaší strany věděli, na co se těšíte a s čím můžeme počítat.

Jedná se v prvé řadě o dvě letní akce:

Předběžně jsme na toto léto 2021 plánovali týdenní Camp EPIC (který jsme přesunuli z minulého roku). Tento Camp EPIC je akce nejen pro lidi z církevního prostředí, ale hlavně pro naše přátele ze škol a zaměstnání, které bychom chtěli srozumitelnou formou přiblížit k tomu, abychom prožili smysluplný a krásný „EPIC“ život J Tento týdenní Camp by se konal 4. – 11. 7. v areálu v Prostřední Bečvě. Základní buňkou Campu jsou dva mladí lidé (samozřejmě mohou být i tři :-)).

Dále chceme prožít Česko-Moravský Kongres mládeže, který by byl pro všechny mládežníky v ČR (částečně i SR). Konal by se od 8. do 15. 8. v prostorách Rekreačního střediska Immanuel. Věřím, že průběhy našich letních Kongresů či Campů jsou již z minulosti známé… případně je možné se podívat na ukázky dnů na YouTube (Kongres 2019,…) Předběžná cena za jednu akci by se pohybovala kolem 3.000 Kč za týden (strava, ubytování, program, dárky atd.).

Přestože není jisté, zda vůbec bude možné jednu či druhou akci pořádat, bychom se Vás rádi zeptali na předběžný zájem. Prosím zaškrtněte, zda máte zájem o jednu, či druhou akci, popřípadě o obě nebo žádnou :-).

Odkaz na váš názor ZDE: https://forms.gle/Stp3GUei2F3d4nZz6

Díky za spolupráci na tom, abychom léto vyladili dle vašich potřeb a prožili tak spolu požehnaný čas 😉

 

Srdečně zdraví

Dan Kašlík, vedoucí mládeže

777571012, dkaslik@centrum.cz

Leave a comment