Scroll Top

40denní trénink učednictví

1. prosince 2020 startuje druhý 40denní trénink učednictví.

Popis projektu

CO TO JE?

40-denní trénink učednictví je školení pro budoucí vedoucí skupinek učednictví.

JAKÝ JE PŮVOD PROJEKTU?

Projekt byl založen v roce 2018 německým vedoucím misijní školy Michaelem Dörnbrackem.

PRO KOHO JE TRÉNINK URČEN?
Účast na tréninku je bezplatně nabídnuta všem zájemcům.

PROČ BYCH SE MĚL TRÉNINKU ZÚČASTNIT?

Věříme, že obzvlášť v dnešní těžké době se potřebujeme jako církev semknout, vzájemně se podporovat a přispět naší službou k tomu, aby se lidé setkali s Ježíšem. Kurz učednictví poskytuje kompletně připravený materiál, jak založit a vést skupinky učednictví. Tyto skupinky jsou nástrojem k tomu, jak budovat vřelé a láskyplné společenství, zažívat sílu společné modlitby, společně objevovat hluboké pravdy Bible a zažívat zapálení pro službu lidem.

JAKOU FORMOU TRÉNINK PROBÍHÁ?

Trénink probíhá písemnou formou přes aplikaci WhatsApp nebo přes email. Trénink se skládá z krátkých příspěvků (impulzů), které ti budou chodit po čtyřicet dní.

JAK SE MŮŽU NA TRÉNINK PŘIHLÁSIT?

Přihlaš se do skupiny na WhatsAppu přímo přes odkaz: https://chat.whatsapp.com/Ip3hDMad9pC7Fo57fxNigd, nebo napiš na e-mailovou adresu kurz.ucednictvi@email.cz zprávu „Mám zájem“ a budeš přihlášen k odběru přes email.

Pozn.: Ve skupině na WhatsAppu budou chodit pouze příspěvky od zprostředkovatele tréninku. Možnost příspěvků od dalších účastníků je uzamčená, nemusíš se proto bát zahlcení nevyžádanými zprávami.

ZAVAZUJI SE ÚČASTÍ NA TRÉNINKU K NĚČEMU?

Ne, trénink není nijak závazný. Ty sám rozhoduješ o tom, jestli budeš chtít do budoucna nějakým způsobem praktikovat, co ses zde naučil.

JE KROMĚ SAMOTNÉHO TRÉNINKU NABÍZENA I INDIVIDUÁLNÍ PODPORA? 

Ano, pokud budeš mít během tréninku nebo po tréninku jakékoli dotazy, obrať se na kontakt uvedený na našich webových stránkách www.kurz-ucednictvi.cz.

KDE SE MOHU O TRÉNINKU DOZVĚDĚT VÍCE? 

Podívej se na webové stránky www.kurz-ucednictvi.cz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zkušenost se skupinkami učednictví

Leave a comment