Scroll Top

Večer chval – ONLINE

Kapacita je sice naplněna, ale můžete koncert sledovat online ZDE.
 
Milí mládežníci,
kvůli zhoršující se hygienické situaci a zpřísňujícím se vládním opatřením musíme změnit také my plány ohledně hudební soboty, která se měla uskutečnit v sobotu 19. 9. v Resortu Beskydy na Visalajích. Nadále není možné, aby se konal plánovaný celodenní mládežnický program v uzavřených prostorách.
Proto jsme se rozhodli, že zachováme hlavní část celé soboty, a to Večer chval, kde vystoupí Mission camp a Camp EPIC band. Večer chval pro všechny se neruší a bude se konat už od 18:00, nikoli v 19:00 (čas je posunutý o hodinu dříve kvůli zrušené možnosti noclehu) a je bezplatně přístupný každému, kdo vyplní jednoduchou registraci od pondělí 14. 9. ZDE. Registrace bude také možná dodatečně přímo na místě, pokud někdo přijde bez vyplněné online verze, ale prosíme, abyste na tuto variantu nespoléhali a registrovali se předem. Zabere to jen několik minut. Samozřejmostí je povinnost mít s sebou roušku.
Vzhledem ke změně formátu celé akce a zkrácení programu jsme zvolili náhradní lokalitu, kde by se Večer chval mohl odehrát, aby byla dostupnost co nejlepší pro všechny i z větší dálky. Jedná se o modlitebnu Ostrava – Mariánské Hory. Kvůli náhlé změně situace se dozvíte více organizačních informací v online formuláři pro registraci, popř. na původní FB události (ZDE).
Nehledě na nepříjemné změny se velmi těšíme na setkání s vámi všemi a společné chválení našeho Boha. V této nejisté době nevíme, kdy se zase budeme moct takto společně potkat a prožít něco podobného. Proto věříme, že prožijeme opravdu požehnaný večer ve vzájemném společenství a v přítomnosti Hospodina.
Daniel Kašlík, EPIC a Mission Camp kapela
 

Leave a comment