Scroll Top

Hudební sobota s Večerem chval

Milí mládežníci z Čech, Moravy, Slezska a Slovenska,

máme radost, že vás můžeme pozvat na výjimečnou událost v krásném prostřední Beskyd. I v této složitější době vnímáme, že je mnoho důvodů ke společné chvále našeho Boha. A byť jsme museli odložit spolu s Mission Campem i EPIC Camp, nechceme se smířit s myšlenkou, že se letos nebudeme moct vůbec setkat. Proto jsme při rozhodování o odložení velkých akcí uvažovali také nad možností, jak si to vše aspoň částečně „vynahradit“. A zrodila se myšlenka společné hudební soboty zakončené Večerem chval, který povedou EPIC Camp kapela spolu s kapelou Mission Campu.

Je pro vás přichystaný pestrý program:

Dopoledne se budeme v kázání zamýšlet nad hudbou, která může být lékem nejen pro duši. V menších skupinách pak budeme diskutovat o tom, co vše Bohu vlastně dělá radost a čím ho můžeme ve svých životech chválit.

Odpoledne zčásti strávíme venku a po malém občerstvení se můžete těšit na praktické workshopy:

Dan Kašlík – Technika zpěvu
David Kogut – Jak vést chvály
Daniel Huvar a Libor Koloničný – Křesťanská hudební tvorba s praktickou ukázkou

Nakonec se pak můžeme těšit na vrchol celé soboty – zmiňovaný Večer chval.

Aby se mohl zúčastnit opravdu každý z blízka i z daleka, je možné si v registraci vybrat z více variant:

  1. Sobotní celodenní program s obědem a večeří bez ubytování. Začátek v 10:00 (dotovaná cena 150 Kč/6 eur).
  2. Pro vás, kteří jste z větší dálky a bylo by složité cestovat ještě v sobotu večer domů, je připravena možnost ubytování ze soboty na neděli (dotovaná cena 250 Kč/10 eur).
  3. Pokud by pro některé z vás byl problém stihnout začátek dopolední bohoslužby, je zde možnost extra ubytování na 2 noci (Pá-So + So-Ne, dotovaná cena 350 Kč/14 eur). V takovém případě je potřeba vzít si vlastní snídani.
  4. Je zde také možnost navštívit pouze Večer chval, který nebude podmíněný registrací a přijít může každý bez omezení věku.

Moc se na vás těšíme a zároveň vás prosíme o modlitby, aby celá akce mohla vzhledem k nevyzpytatelné situaci proběhnout. A taky aby celý program opravdu oslavil našeho Boha.

POZOR: Kapacita může být dodatečně omezená, proto se přihlaste co nejdříve. V případě neplánovaných omezení dostanou přednost ti z vás, kteří se zaregistrovali nejrychleji.

Přihlašování ZDE

Leave a comment