Scroll Top

Přihlašování na Kongres mládeže 2019

Přihlašování ZDE

Milí mládežníci,

letos v létě (28. 7.–4. 8. 2019) nás čeká historicky první putovní moravskoslezský kongres mládeže! Zveme Vás na setkání s Bohem Na Horu, Dolů a především budeme Spolu.

Věříme, že Vás slovo “putovní” příliš nevyděsilo. Nebojte se, nebudete spát pod širákem, mýt se v potoce a jíst jen to, co sami ulovíte – i když i to bude možné, pokud by někdo chtěl :-). Opravdu putovat budeme pouze 2 dny v týdnu, každé ráno a večer budeme chválit Boha ve velkém kongresovém stanu a věřím, že budeme prožívat tu krásnou kongresovou atmosféru, jak jsme u nás zvyklí.
Navíc se budeme pohybovat v krásné přírodě Nízkých Tater v okolí Zvolena.

Těšit se můžete na pěší turistiku, vodácké zážitky, odpočinek v srdci přírody, skvělé chvály, jaké kongres již tradičně nabízí. Božím slovem nás budou provázet inspirující řečníci. Velkou a samozřejmou součástí kongresu jsou i skupinky, které vzhledem k putovnímu charakteru kongresu budou malinko jiné, ale stejně obohacující.

Místa, kterými budeme procházet, skýtají i úžasné možnosti ubytování… nebo už někdo spal na postelích v obrovském sudu na víno? Přesto, možnosti ubytování pod střechou jsou omezené a proto tento rok bude spát pod stanem větší procento účastníků, než je obvyklé. Ve dvou kempech budeme spát pod stanem všichni, ve dvou část z nás. Je proto třeba, abyste si zajistili vlastní stany. Kdyby měl někdo opravdu problém zajistit si stan, napište na adresu g.sztefek@gmail.com a najdeme společně řešení. Samozřejmostí na akcích MSS je, že kluci a holky jsou ubytování zvlášť, pamatujte na to u přihlašování ;-).

Cena za kongres je ovlivněna i ubytováním, pro které se rozhodnete. Základní cena Kongresu je 2 500 Kč – v ní je ubytování, strava, program, materiály, půjčení lodí a vybavení pro plavbu na řece Hron. V přihlášení se můžete rozhodnout pro variantu plutí na kánojce pro dva, nebo na raftech pro 4 nebo 6 osob. Vše podle toho, na co se cítíte :-). Pokud se během přihlašování napíšete na ubytování “pod střechou” v kempu Dronte, bude cena vyšší o 150 Kč (2 noci) a pokud se rozhodnete využít nocování v sudech v kempu Fort Geronimo, bude cena vyšší o 100 Kč.

PŘIHLAŠOVÁNÍ BUDE SPUŠTĚNO na stránkách www.mssmladez.cz nebo www.poslitodal.cz 2. 3. 2019 ve 20:00. Kdo dřív přijde, ten dřív spí pod střechou :-).

Po přihlášení Vám zašleme informace ohledně platby a pojištění.

Těšíme se na čas strávený s Vámi a na Boží dotek v kráse slovenských hor.

Za kongresový tým
Dan Kašlík, 777 571 012

Leave a comment